Comunicat de Presa – Iris Pharm

Iris Pharm

Comunicat de presa

Ca urmare a campaniei de denigrare, care se desfasoara in mediul online si vizeaza compania noastra, va facem cunoscut urmatoarele:

1. Casa Judeteana de Asigurari Buzau a supus firma noastra la mai multe actiuni de control, unele abuzive si cu incalcarea normelor proprii si a legislatiei in vigoare.

2. Jurnalista Florina Arghir Popescu, a publicat afirmatii mincinoase si calomnioase. Am incercat sa o gasesc, dar neavand sediul afisat mi-a fost imposibil. A preferat sa imi aduca injurii si jigniri, in loc sa intre in posesia Raportului comisiei de verificare, intocmit de reprezentantii CNSAS si CJAS Buzau.

3. La plecarea echipei de control – cel de-al patrulea control initiat de presedinta CJAS Buzau, Alexandru Ecaterina-, am primit felicitari si ne-au fost adresate cuvintele : ” daca toti ar functiona ca dumneavoastra sistemul ar arata altfel”.

4. Atasez raportul comisiei de control si va stau la dispozitie cu orice alte informatii.

5. Pentru afectarea imaginii companiei noastre, ne-am adresat organelor in drept. In cazul in care instantele vor hotari ca reparatia oferita sa fie si materiala, banii vor fi oferiti spre modernizarea sectiei de oncologie a Spitalui Judetean Buzau si unui centru de ingrijire a persoanelor varstnice.

Director,

Violeta Morarupartea1 partea2

Lasă un răspuns:

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Site Footer

Sliding Sidebar

Despre mine

Despre mine

Paul Iulius Negoita

Facebook