Buzăul, orașul în care trebuie să fii cel puțin mut!

Buzăul este orașul unde – ca să poți locui în 2024 – trebuie să fii mut! Nu orașul te vrea mut, ci cei care au pus mâna pe oraș vremelnic și pentru că vremea șederii lor la putere s-a prelungit atât de mult, au început să se creadă veșnici și atotstăpânitori.

Nu vă temeți, dragii mei! Vorbiți! Spuneți ce aveți pe suflet și ce credeți că trebuie spus!

Nu-mi revin după niște afirmații ale unuia dintre viceprimarii municipiului Buzău. Nu-mi revin nu pentru că nu aș cunoaște firea sinecuristului, ci pentru că, plecând de la propriul meu mod de a fi, am crezut că generația care vine are bun simț.

De unde?! Nici vorbă!

În trecut, dacă făceam o afirmație despre o stare de fapt eram sunat și întrebat cum ar fi mai bine să se facă. Evident, nu am această pretenție, pentru că știu pe cine am în față. Însă să pretinzi ca nimeni să nu-ți vadă incompetența și să mă tratezi ca pe un cetățean care ar trebui să fie mut, orb și surd, doar pentru că sunt preot, trebuie să fii un accident destul de grav pentru democrație. Acum ce pot să fac dacă Dumnezeu mi-a dat toate cele trei simțuri, la care s-a adăugat și gândirea?! Să tac? Să-l învinuiesc? Să fiul laș?

Să fie de la vaccinul anti Covid această mutație … genetică prin care ADN -ul angajatului public are tendințe abuzive?! asta pentru că tot se găsesc tot felul de reacții ciudate la 2 – 3 ani după vaccinare! Nu! Nu e de la vaccin apar necazurile, ci de la nebunia puterii. De fapt …  nici nu putea fi vaccinul vinovat pentru că acolo, la vârful Primăriei din Buzău, oamenii doar au obligat la vaccin. Mutația aceasta genetică vine de la ideea că pot tot, pentru că au banii publici pe mână, iar cu banii aceștia pot cumpăra pe oricine sau pot impune tot.

Democrația este o luptă care se dă în fiecare zi! Dacă vreți să nu ne trezim arestați în propria tăcere, vorbiți și acționați. Nu vă fie teamă! Nu au ce să vă facă! Acționează așa tocmai pentru că sunt slabi și incompetenți!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să-ți placă și