Pro România face PSD-ul inutil!

Da! Pro România face PSD-ul inutil! E drept, PRO România este derivat tot din PSD, dar e mai bine decantat. PSD-ul s-a fosilizat. Imaginile lui Iliescu și Ciolacu, spun totul despre PSD. Iliescu… nu mai este nevoie să amintesc de revoluția trucată, de mineriadă, de distrugerea economiei, de câte și mai cate…

Ciolacu, un truc, un personaj fără prestanță, cu un trecut infect, greoi la vorbă, inestetic la …port, incapabil să ducă partidul pe o linei și o direcție. Cine pleacă la drum cu un trădător, mai devreme sau mai târziu va pieri, iar realitatea arată clar ca Ciolacu mimează luptele politice, sau că este incapabil să le ducă.

Între cele două personaje de la PSD… s-au perindat un Năstase sau Dragnea.

Așadar, poate că Ciolacu are dreptate când vinde partidul, pentru că oricum nu mai funcționează și nici de piese de schimb nu merge folosit…Ce a rămas, e pleavă!

Cum stânga are votanții ei și trebuie respectați – mai ales că nu toți sunt inculți și puturoși, așa cum se susține -, PRO România dacă ar lua distanță corectă față de PSD, ar putea deveni soluția stângii.

Și la capitolul membrii PRO România stă mai bine decât PSD-ul. Indiferent cât de criticabil ar fi Ponta, nu poate fi comparat cu agramatul Ciolacu.

Greu pentru PRO România va fi să se desprindă ca imagine de semi-defunctul PSD., dar dacă va reuși și va funcționa ca bazin cu ceva filtre, scăpând de cât mai multe impurități ale rău-famatului PSD, poate deveni lider al stângii.

Practic, PSD-ul a devenit inutil și ar mai putea fi votat doar de cei care, din lipsă de educație, votează din inerție. Altfel, diferențele dintre cele două partide se văd cu ochiul liber, iar la Buzău înțeleg că nu este blat, lupta pentru votanții de stânga fiind reală.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să-ți placă și