Cetăţeanul întreabă…

În Buzău în această perioadă sunt aproximativ 50 de locuri de muncă vacante. Unde sunt investitorii promiși în fiecare an electoral?

2 comments
  1. M-as enerva prea tare sa intru in subiectul asta……… Spun doar atat:…
    Ma scol in fiecare dimineata la 4-00 ca sa plec la serviciu la Ploiesti…si nu sunt singurul
    De ce nu muncesc in orasul meu???

  2. Raspunsul este clar! Cu rabdare, cu oeanmi din justitie incoruptibili, vom reusi sa aducem in fata instantei pe adevaratii tradatori, (Macovei si ai sai acoliti!). Dumnezeu nu doarme. Raul se plateste cu rau. Mizeria umana pe care o raspandesc acesti oeanmi, in aerul pe care il respiram, isi are radacinile in sistemul securist comunist, la focul caruia s-au format. Cand Hotzul strica Hotzul! este depistat doar de cei care pot vedea, mental, in maruntaiele acestuia. Cand tonul devine virulent si cu tendinta expresa de nimicire a, ai un semnal de alarma ca acolo este ceva murdar, necurat Speram cu totii ca vom prinde acel moment din istorie cand aceasta clica va fi supusa, real, oprobriului public si demersului juridic independent.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să-ți placă și

Răsplata răbdării

Răbdarea! Folosim adesea acest cuvânt în momente diverse, însă i-am înţeles cu adevărat sensul? Citind pericopa evanghelică ce…

Emigrare

Politica romaneasca din ultimii 20 de ani a determinat cel mai mare exod al populatiei din Romania catre…