Anticipate? Normalitate!

 

 

Este normal, chiar sănătos să avem anticipate. Electoratul angajează politicieni, să-i reprezinte. Politicienii, însă, după ce și-au văzut sacii în căruță, uită de ceea ce au promis și fac fix pe dos. Fură, mint, își pun complici în funcție, pentru a putea frauda bugetul și a distruge tot ceea ce le stă în cale. Nimic din ce fac nu are legătură cu ce au propus electoratului, atunci când au fost votați. În această situație, poporul trebuie să aștepte cu răbdare 4 ani, timp în care este victima apucăturilor unor degenerați morali? Nu!! Trebuie să le rezilieze contractul!

Există posibilitatea, mai ales în țări cu mai puțină experiență democratică, să fim ușor păcăliți. În 2016, am pățit-o rău. Ar fi o nerozie, să acceptăm calvarul până la sfârșit!

E clar, ceea ce se întâmplă acum nu este în regulă. Sunt mai multe negocieri, cu parteneri care reprezintă celebra …soluție imorală, decât eficiență și transparență. Prin aceste negocieri, și probabil, nu numai…, partidul tocmai alungat de la putere își lasă favoriții și partenerii de rapt, în interior, iar votanții dreptei încep să aibă îndoieli. Când ai votat și vezi tot oamenii lor, iar cei care au promovat schimbarea sunt conduși de ei, nu e încurajator!  Astfel, pe zi ce trece, se  compromite   speranța mersului spre bine!

Putem face schimbare cu cei care ne-au distrus țara până acum, cu cei care prin incultură și impostură ne-au ofensat? Evident, nu!

Deci, e bine, e sănătos, să avem anticipate!

De ce mai sunt folositoare anticipatele? Politicienii vor înțelege că un mandat de 4 ani poate fi atunci când vor lupta pentru țară. Dar când fac rău, îi alungăm să li se ducă și urma. E ca în familiile unde predomina violența. O soție bătută, nu poate fi obligată de lege să rămână chinuită la infinit. Ia măsuri, să scape din necaz….  iar acum vorbim de o țară, de milioane de oameni, nu de o familie.

Când se constituie un grup infracțional, așa cum s-a întâmplat, evacuarea trebuie să fie urgentă. Alegerile anticipate sunt 112 –ul nostru.

Dacă sunt doar scăderi și nerealizări la nivelul unor persoane din arcul puterii, atunci sancționarea are loc la vot. Dar atunci când nu reușești să-i mai scoți pe cei care i-ai desemnat să-ți administreze bugetul, din sacii cu bani, trebuie intervenit înainte de termen.

Și apoi, dacă anticipatele anulează, cel puțin pentru acest mandat, pensiile speciale, de ce să nu-i trimitem acasă? Cum ne putem uita în ochii copiilor noștri să le spunem: Dragul meu copil, pe lângă moștenirea pe care ți-am lăsat-o, îți mai las și câteva mii de pensii foarte…speciale, pe care să le plătești celor care, atunci când tu erai mic, furau țara!

Înseamnă că ne urâm urmașii, dac-i obligăm să plătească pensie unuia ca Ciolacu! În timp ce copiii noștri sunt pedepsiți dacă nu învață, ar fi culmea să-i punem argați pe viață la un agramat, care a smintit până și limba maternă.

Și nu doar de minimă alfabetizare este vorba. Dacă este cineva care crede că un personaj toxic, poate contribui favorabil la binele țării, e naiv. Când nu-ți poți însuși minime deprinderi de limbă, cum poți să înțelegi economia, învățământul, sănătatea, cultura…

Cum e exprimarea, așa este și gândirea!

Așadar, e inutil să plătim încă o vreme asemenea parlamentari. Bani aruncați din munca noastră pe finanțarea prostiei!

Deci, alegerile anticipate sunt pentru binele țări. Nu pentru că se erodează un partid sau altul, ci pentru că după ele nimic în politica românească nu va mai fi la fel. Aleșii vor înțelege că un mandat de 4 ani este normal, pentru oameni normali. Dar acum nu vorbim despre așa ceva!

NB: Nu am dat nume de partide, pentru că este un talmeș-balmeș. E o fugă de acolo până dincolo. Dar se va sfârși în curând, iar partidul care va ține sau va lua la sân ceea ce români au blamat, trebuie să piară. Nu vă amăgiți că mai sunt și oameni buni printre ei. Oamenii buni, nu rezistă în medii proaste.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să-ți placă și