Cine e hotul domnule Romascanu?

Cu ceva timp în urmă, acest veșnic fiu de procuror comunist, mi se adresa cu hoțule, ateule, nemernicule și … ce mai avea în protocolul comunicării PSD, partid greu la gramatică, dar destul de ușor la limbă.
M-a mirat ieșirea directă, având în vedere situl de a mușca pe la spate, prin intermediul canalelor plătite de PSD, să deverseze mizerie publică.
M-a și distrat nițeluș, observând chinul nașterii câtorva fraze de la un …fost ministru al Culturii, care, pe deasupra …mai are și barba.
În fine, l-am lăsat pe preaputernicul zilei să-și verse fierea….
Nu trecu mult ( domnului îi plac verbele la anumite forme de trecut) și aflăm cu toții,din presa națională, că domnul Romașcanu e și cinstit, atât de cinstit încât și-a angajat nevasta peste tot, evident la stat, vârând mana dureros de adânc în buzunarul contribuabilului. Joburi peste joburi, bani peste bani, mult peste ceea ce domnul Romașcanu a făcut în privat, unde, după datele publice s-a cam chinuit să demonstreze că poate ceva. Deci am aflat, fără dubiu, că senatorul Romașcanu este cinstit și ține cu poporul, de la care încasează tot ce poate.
Să nu spună că nevasta s-a și dus să-l consilieze pe cumătrul Ciolacu., de unde încasa, că nu se vede…
Constat apoi că domnul Romașcanu este și credincios. Să fii socialist și să încasezi 50 000 de euro la botez, trebuie să fii, fără îndoială, un alintat al Providenței.
Tinerii care au un copil rămân datori după o naștere și după o petrecere de botez, pentru că își doresc să marcheze bucuria, familia Romascanu a prelungit botezul o săptămână, probabil, nu pentru masă și dans, ci pentru a număra bănetul. Pruncul, e clar, a luat startul vertiginos în viață. E egal cu ceilalți doar la vârstă…în rest e fiu..nepot…fin…mic socialist.
Deci, iată, cum nemernicul de mine a trebuit să aflu câte și mai câte și să mă mir cum un om normal la cap poate vota așa ceva, așa afundare în trecut.
În rest, Romașcanu este un personaj plăpând profesional, născut cu un grad de antipatie unică.
Ca ministru al culturii a fost nul. Nu se vede nimic de pe urma banilor încasați de la români ca angajat al lor, iar pentru Buzău nu a făcut absolut nimic.
Am căutat cu indulgență, dar nu am reușit să-i găsesc nici măcar o calitate sau un rezultat pentru care acest tovarăș, cu origine sănătoasă, merită să fie plătit din bani publici, sau merită să fie votat.
A…scuze! Are totuși o calitate! E…cumătrul lui Ciolacu și…îl consiliază pe partea de presă murdară, unde, mă aștept să-mi facă loc și mie, cum a mai făcut…căci doar de aceea afirma baritonal, în textul pe care mi l-a adresat pe Facebook…că nu “ m-am speriat….măcar așa ca posibilitate”…
Deci, dacă apare iarăși o cisternă de lături publice prin jurul meu să știți că șofer și manipulator este respectabilul domn Romșacanu.
Rezumatul vieții, culturii, educației, stilului …esenței fostului ministru al Culturii îl puteți extrage din textul de mai jos:
Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, text care spune „Lucian Romascanu Măi popă ateu și hoț, măi sarsailă, înțeleg că ai făcut teologia doar ca să vezi cum se pedepsesc nemernicii de tipul tău, dar chiar nu te-a speriat, măcar așa ca posibilitate, lecția cu pricina? Să ne rugăm și pentru tine... 2h Îmi place Răspunde Mesaj”
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să-ți placă și