De unde vii la ora asta?

Jurnalistul Sebastian Adrian Silvestru, pe pagina de Facebook, a publicat o poză cu Simona Anghel, fostă directoare a Casei Județene de Asigurări  ( acum director de contractări), ieșind de la domiciliul lui Costel Isac, gestionar și partener al farmaciilor lui Ciolacu ( subiect despre care voi începe să scriu pe larg), personaj din zona gri, condamnat la un an și șase luni de închisoare, pentru că a dat mită unei funcționare de la Ministerul Sănătății, pe care a împins-o,astfel, după gratii.

La rândul său, Simona Anghel s-a remarcat prin activitatea infracțională prin care a aruncat Casa de Asigurări în haos, din dorința de a distruge toate firmele care-l concurau pe Ciolacu. Din plăcere, sau… la ordin cu plăcere, Anghel a avut zel și a încercat toate variantele, inclusiv apariția în cadrul unei emisiuni la un post național – plătit de Ciolacu în calitatea sa de președinte la PSD -, unde a mințit cu nerușinare naturală, așa cum părăsea blocul lui Isac.

Ciolacu s-a gândit că prin minciuna cu rețetele date morților își rezolvă problemele electorale, atacându-mă din vreme, în cazul în care aș candida la Primăria Buzău și că își va atinge obiectivul denigrării concurenței farmaceutice prin satele buzoiene, peste care s-a simțit stăpân de drept și îndreptățit să rămână singur.

Sigur, povestea cu rețele date morților e o prostie coaptă după mintea lui Ciolacu. Tehnic nu e posibil. Mai rar mort să se simtă rău..să treacă pe la medic la consult și apoi să se prezinte și la farmacie…și, culmea, tocmai la altă farmacie decât a lui Ciolacu.

Ideea morbidă a lui Ciolacu nu mă miră! Dacă la PSD morții votează, s-au gândit oamenii lui Ciolacu că morții pot lua și medicamente. Ei bine, așa ceva nu s-a întâmplat niciodată! Dar, ați văzut cu toții, că la capitolul minciună și știri false Ciolacu e nu are concurent! S-a consacrat ca Marele Mincinos!

Instrumentul multor minciuni, dezinformări, fapte penale reclamate la DNA de către directorul companiei Iris, Violeta Moraru, a fost, în principal, Simona Anghel, cea care, în prag de seară, așa cum a fost surprinsă, venea de la întâlnirea cu apropiatul lui Colacu.

E interesant cum omul care încasează banii de la Casa de Asigurări, prin firma pe care o manageriază, nu a mers la sediul instituției, ci a venit un director la el.

Așa ceva nu s-a mai întâmplat nicăieri și nici nu este posibil. Deci, stimați furnizori de medicamente și servicii medicale, nu stați cu porțile deschise să vă colinde Anghel, așa cum ați văzut în poze, sau probabil veți vedea în alte imagini, la dumneavoastră nu va veni acasă! Trebuie să vă cheme Isac!

Mai este interesant faptul că drumul pe care calcă , a devenit potecă, fiind des bătut, chiar și în miez de noapte, atunci când după o descindere de câteva ore, la spitalul Sfântul Sava din Buzău, a mers pe aceeași cărare și a înmânat documente – de unde or fi oare? – aceluiași Isac, în același loc.

Dacă atunci erau audieri la DNA și întâlnirea se cerea, acum…..

Povestea farmaciilor lui Ciolacu, este lungă și găunoasă. Totuși, o voi spune pe toată. Este un studiu de caz cum nu s-a mai văzut, în care sunt implicate multe persoane – unele cu rol de protecție, din vârful poliției, altele cu rol de atac, din Casa Județeană de Sănătate și din Casa Națională de Sănătate.

Vom avea suficient timp să povestim, dar merită așteptarea, pentru a permite justiției să se ocupe Anghel și compania.

Rămâne totuși întrebare: La blocul lui Isac erau morții pe care-i căutați să le imputați rețete, onorabilă doamnă? Să înțeleg că acolo locuiesc și nu prin colburi de praf?!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să-ți placă și