La Buzău nu are rost să votezi PMP

Când fac această afirmație nu mă refer la calitatea celor care reprezintă acum partidul, aspecte despre care vor vorbi pe larg ulterior, ci la faptul că, pur și simplu, PMP la Buzău nu există. Este o ficțiune, sau un vehicul pentru un mic grup de fugari după voturi.

Când mă gândesc că la prezidențiale candidat a fost un Paleologu, personaj politic demn de vot, sau că la București este lider Mihai Neamțu, mă întreb cum este posibil ca la Buzău să umple paginile cu mărul, niște PSD-iști, care nici măcar acolo, în partidul tuturor corupților, nu și-au găsit locul.

De ce este o mare nerozie să votezi PMP la Buzău? Fiindcă există partide de stânga declarate și există partide de dreapta. Nu pot identifica votantul familiei Mocanu, decât dacă mă gândesc la melancolici-datori, dar aceștia nu sunt prea mulți. Este ilar ca un membru al acestei familii de pesdiști învechiți în rele să fie perceput de cineva ca un exponent al dreptei. Marea avere a fost făcută la stânga și cu mijloace consacrate  de stânga – dovadă și dosarele de corupție, mult prea puține comparativ cu paguba.

Apoi, cine votează sigla PMP, ca partid al lui Băsescu, se înșeală amarnic. Cei care astăzi sunt la PMP mâine nu vor mai fi. Au repetat schema de multe ori. Vor pleca și vor duce cu ei hoțește votul dat  din simpatie pentru sigla PMP-ului.

Din punctul meu de vedere, așa cum este astăzi PMP-ul e nu e partid de votat. Pe de o parte pentru că este condus de pesediști, pe de altă parte pentru că votul nu le va fi respectat, ci va fi traficat, în scopul valorificării lui economice.

Lasă un răspuns:

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Site Footer

Sliding Sidebar

Despre mine

Despre mine

Paul Iulius Negoita

Recent Posts

Facebook