Cum e sa fii de rasul lumii?!

Conștient sau nu, Ciolacu s-a făcut de poveste.
Un scurt concediu in afara mi-a prilejuit sa aflu ca nu sunt subiectiv.
O doamna simpatica din Timișoara, despre care am aflat ulterior ca este cadru didactic la Medicina, m-a luat de nu m-am văzut! Parca eram student la re-re!!!

– Ce ne-ati făcut domnule cu cel cu barba, nu știu cum ii zice!? Va bateți joc de noi?! Cum e posibil sa dati așa ceva in Parlament.
Am scăpat glumind ușor, deși nu prea era de gluma!

– Sărut mâna, doamna! Altul mai …ca el … nu am avut. Și apoi, nu am vrut sa va discriminăm! Sa trăiască țara ca Buzăul!
Doamna profesoara a înțeles umorul, deși, recunosc era nepotrivit.
Intamplarea însă mi-a adus aminte de o discuție cu dr. Vasile.
M-a sunat și mi-a spus ca vrea sa ma vada. Nimic politic, deci am acceptat. Am urcat la vila dintre vii și am vorbit câte ceva despre Blajani, locul originilor noastre.
Cum la un moment imaginile de pe plasma se mișcau rapid și a apărut fata lui Ciolacu, l-am ispitit pe doctor cu intrbarearea…

– Ce părere aveți despre ce se întâmpla și calitatea guvenului? Ati fost puternic dar niciodată ministru. De ce?

A început sa-și mângâie ușor barba și sa răspundă:

– L-am avut profesor pe Pesamosca, iar el zicea ca orice limita are și o margine. Exista bun-simt in toate!
…….

In fine, nu mai redau acum restul conversației despre fostul sau ajutor la treburile casnice, promovat pentru o luna prefect, iar arunci ajuns mai sus ierarhic decât doctorul Ion Vasile in întreaga cariera.
Nu redau dialogul, deși e interesant…
Prefer sa închei, tot in nota umoristica, cu un text al lui Stelian Tanase:

“Ce mai găvărește săracul cu Duhul ‘mnealui Marcel Ciolacu pe pagina sa de fb? Sau cine i-o scrie mesaje către pesedei, că nu il cred in stare de vreo ispravă. Nu ar sti unde sa puna virgula, punctul, diacriticele. Zice ca ii PSD ii va da lui Orban in alegerile locale o lectie pe care să o țină minte. Moare de frică și-și face curaj. Ce să facă păcatosul, l-a apucat pedagogia. Da lectii…A mai zis ceva – “candidații PSD sunt pregătiți și determinați să pună stop jafului penelist…” Adica, ce a mai prăduit Dragnea&Co cind Ciolacu vîslea pe lacul furat Belina?
Citez- “PNL-ului ii e frică de forța PSD, va fi un mare fiasco!” Se ințelege pentru liberali. Tov Ciolacu, bagă bre ceva cu Omar Hayssam! Unde ziceai că ai făcut scoala? Că nu ai simțul realitatii. Tovarasii de partid s-ar putea după caftul din 27 septembrie să ceara un control psihiatric pentru matale. La PSD cine pierde este trimis la plimbare. Au pățit-o toți șefii PSD. Curaj! Don’t cry, baby!“

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să-ți placă și