NICIODATĂ nu aș vota Pufu!

Deși aveam tentația de a scrie câteva rânduri despre cel prin care mi se pare că PNL-ul și-a subestimat electoratul, mă gândeam că nu merită să-mi pierd timpul. Nu l-am văzut decât o dată la televizor și mi s-a părut inodor, incolor și foarte prost vorbitor, pentru un jurnalist.

Faptul că PNL -ul a încercat să livreze imaginea unui antreprenor model, care merită votat, e o jignire. Antreprenorii de succes au un profil diferit. Își plătesc angajații corect, își plătesc dările la stat, câștigă cinstit. Pufu, nu! Și pot da detalii, dacă e cazul!

Practic, la o analiză simplă a antreprenorului Pufu, se poate vedea că tot ce are are de la stat. Nimic din managementul din presă. Nimic din calitatea conținutului. Totul de la stat! Chiar și ceea ce a primit de la politicieni în campanie, e tot de la noi! Și îmi amintesc, brusc, de un politician liberal care, în 2016, îmi spunea că Pufu i-a cerut o sumă colosală, așa, pe persoană fizică, pentru cuvenita liniște de campanie. Suma mi s-a părut colosală, repet, dar….

Deși am enumerat câteva argumente suficiente, zic eu, pentru a înțelege de ce nu voi vota așa candidat, nu voiam să lucrez la managementul timpului, să-i aloc zece minute.

Sunt în Buzău oameni minunați, care chiar merită timpul.

I-am luat, inițial, prezența în PNL ca pe o pată roșie pe albastru. Am tratat cu umor situația comică…. mai ales că în drum spre serviciu îl tot văd pe un afiș, stând cu mâinile în sân și privind cu trufia unui pașă la trecători, ceea ce, recunosc, mă amuză.

Scriu pentru că nu mi-a plăcut afacerea Vânătoru. Nu mi-a plăcut cum cercetătorul și preotul Vânătoru, a fost tras în cursă, de un om care, pe seama lui, nu ia nici măcar o căciulă de voturi. O cursă vicleană, i-a întins Pufu! Vicleană și inutilă! Nimeni, niciodată, nu-l va asocia pe Vânătoru cu cei care i-au omorât proiectul. Da, din păcate, așa a procedat PNL – ul și, oricât de anti-psd aș fi, acesta este adevărul.

Așa că șmecheria lui Pufu să ia voturi de unde nu a semănat, nu ține! Pufu nu poate lua voturi nici pe seama lui Vânătoru și nici măcar pe seama lui.

De ce nu ia voturi? De ce ar lua!! Ce a făcut pentru societate să merite onoarea să reprezinte un electorat cu pretenții. Spun electorat cu pretenții, deoarece în dreapta nu există poporul votant, ci omul care cerne, iar la Pufu nu ai ce să găsești. Nu te poți lipi de nimic ajutător din cariera lui.

O știe și stimabilul. Altfel nu se agăța de Vânătoru, de notorietatea unui om cu care nu nu are nici în clin, nici în mânecă.

De ce așa mare prăpastia între cei doi? Pentru că, în timp ce era distrusă Stațiunea de Cercetare de Boșcodeală și ai lui, Pufu și ziarele proprii cântau osanale PSD, pentru că atunci când eu și alții am fost – după priceperea și putința noastră -, să-l susținem pe preotul Vânătoru, Pufu tăcea, pentru că Buzăul este atât de jos și subdezvoltat, fiindcă, ziarul, televiziunea, radioul și politica editorială a lui Pufu au manipulat populației în folosul celor care au condus Buzăul la ruină. Și Pufu a dărâmat aici! Și el a alungat tineri! Și el ne-a dus pe primele locuri la șomaj și la sărăcie!

Sigur, astăzi buzoienii se pot informa din alte surse, iar instrumentele de manipulare ale lui Pufu au devenit tot mai mărunte, dar în trecut spuneai PSD spuneai Șansa – Focus. Contractele cu toate instituțiile publice sunt dovada și ar fi bine să le publicați, ca fapte mărețe ale operei dumneavoastră, stimate candidat liberal!

Caragialian domnule Pufu! Tocmai dumneavoastră, care de atâta amar de vreme, pentru banii, ați susținut PSD-ul, să mergeți acum prin piață să le spuneți că ați greșit, că la PNL își găsesc izbăvirea, dacă vă votează senator?! Poate că amicii de mese și negocieri de la PSD v-au dat îngăduința să candidați la PNL, și, fie vorba între noi, chiar au glumit frumos…dar dumneavoastră …..

Mult umor mai are viața!

În fine, nici membrii PNL nu vor vota Pufu! Nimeni nu a înghițit ușor aterizarea peste noapte lui Vlad Pufu. În locul respectului pentru democrația internă și a respectului pentru cei care țin lumina aprinsă la PNL Buzău, s-au trezit cu Pufu. Cred că și pentru ei e greu de înțeles de unde vine această tendință sinucigașă, plăcere să se aleagă praful de PNL Buzău.

Deci, niciodată Pufu!

PS. Dacă-l puneți pe Gheorghiade să mai scrie despre mine, vă rog să-i cereți să evite să se mai semneze cu 666 sau să folosească apelativul drac. Repetiția nu e recomandată în arta scrisului.

2 comments
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să-ți placă și