Să trăiți, șefu!

Așa cum am spus, răspunsul la textul obositor pe care mi l-a adresat îl voi da înainte de alegeri. Până atunci să lucrăm pe text, un text care nu este doar inoportun și slab, ci perfect mincinos. Credeam că  Marcel Ciolacu este cel mai mare specialist. Descopăr că Pufu îl întrece.

Revenind puțin la text.. de ce e inoportun? Pentru că politicianul cu scaun la cap nu atacă niciodată cetățeanul. Aici Pufu uită că e candidat, iar eu cetățean. Candidatul, cu scaun la cap, evident, îi respectă opinia cetățeanului, chiar dacă nu-i convine. Înghite și gândește.

Deci, dragi cetățeni, nu vă așteptați la respect de la Pufu. Nu are funcția.

De ce e slab?

Foarte alambicat. Sincer, a fost un text care mi-a blocat jumătate din zi. Telefoane și mesaje amuzante m- au bine-dispus. PNL -iști sau nu, au simțit nevoia să mă sune. Fiecare a avut o vorbă de duh, iar unii s-au distrat pe seama calității scrisului. Nu știau date, dar au sesizat probleme grave de alcătuirea frazei. Evident, l-am scuzat pe domnul Pufu. Nu-i ies mereu toate bune.

Nu i-a ieșit bine nici afirmația din text… că nu are legături cu PSD -ul și că nu s-a întâlnit cu politicieni. Astăzi a fost publicată o imagine care, practic, face inutilă participarea PNL -ului la alegeri. E îngropat politic.

Cu basca în mână, umil, venise la telefonul șefului PSD. Venise să-i îndeplinească dorințele. Evident, Ciolacu a scos diapazonul și i-a dat tonul, iar penelistul de astăzi a cântat osanale partidului.

Fără conștiință, a lăudat o clasă politică locală care a dus Buzăul la ruină. Pentru bani a manipulat atât de mult încât se face vinovat de plecarea tinerilor, de sărăcia de aici, de lipsa infrastructurii, de șomajul ridicat.

Da. Spui Vlad Pufu, spui PSD. Nu întâmplător le-a cerut celor din PNL să nu atace PSD -ul. Ar fi riscant și ar pierde și banii din campanie. Sigur, penelistul, va avea contracte cu PSD -ul.

Nu știu dacă a fost trimis la PNL să-l distrugă, dar efectul prezenței pe liste va fi unul puternic negativ. Ideea că poate salva ceva din imagine prin trustul propriu de presă, e falsă.

Îmi spunea un jurnalist că are audiență teribil de proastă, sau, mai bine zis, nu are audiență. Sunt multe articole pe care nu le citește nimeni, motiv pentru care nici contor nu are pe pagină. Dar despre aceste aspecte vom vorbi, în altă intervenție.

Deci, cine votează Pufu, votează un agent PSD pe lista PNL, un argat înhămat de când se știe, la mașina de propagandă PSD -istă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să-ți placă și