Creste Șomajul! Intervenții!

PNL Buzau, vedeți ce faceți cu Șomajul și apoi vorbiți despre dezvoltare.
Astăzi, după ce nu au avut o reacție ferma împotriva propunerii de închidere a piețelor, candidații PNL s-au dus sa se pozeze printre salate și ridichi. Au avut unde se poza, pentru ca Buzăul are tradiție in legumicultura și sper ca și-au cerut scuza pentru greutățile la care au fost supuși oamenii.
Tot astăzi, am văzut insistenta cu care afirma ca vor dezvolta Buzăul!
Cum ? Cu cine?
Doar oameni care s-au dezvoltat întâi pe ei, pot dezvolta ceva!
Ati putea sa le spuneti buzoienilor pe cine va bazați când afirmați ca dezvoltați Buzăul? Antreprenori care au dezvoltat câte ceva aveți pe la fundul listei, iar cu oameni de afaceri nu v-ati întâlnit. Dacă va întâlneati nu lansati enormitatea ca faceți parc industrial pe 5 hectare. Oricum, e o minciuna, parc industrial nu aveți unde sa faceți.
Deci pe cine va bazați? Pe cei colectați de pe la alte partide? Pe traseistii trimisi din PSD? Pai dacă sunt buni, de ce nu au dezvoltat Buzăul pana acum?!
Singurul care, totuși a dezvoltat ceva este Pufu. Da, a dezvoltat o relație strânsă și avantajoasa cu șefii PSD!
Dragilor, lăsați propaganda!!
La Buzau Șomajul atinge cote alarmante. Mergeți la Dictil și vedeți ce soluții găsiți pentru cei peste 400 de concediați, mergeți la RAM, mergeți la firme. Va numiți liberali, nu?!
Vorbiți cu cei din PNL de prin alte părți, care fac un act de bravura prin concedieri și spuneti-le ca nu așa se tratează oamenii. Nu așa se salvează bugetele! Ajung tot in cârca statului. Trebuie luat totul cu măsura și respect.
Ca buzoian, aștept soluții nu lozinci. Eu, unul, nu cred nimic din ce am auzit pana acum. Nu va luați după Pufu, care-i crede pe oameni ignoranți, capabili sa înghită minciuni. Mergeți pe drum greșit și veți fi sancționați la vot!
PS: in loc de Moroseanu, mai bine-l luați pe Bogdan Dinu. E buzoian ca noi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să-ți placă și