Autostrada roș-galbenă sau gogoașa reîncălzită

Îmi sună în minte melodia comunistă Magistrala albastră, drum de ape și vis…

Magistrala era, autostrada ba!

În 2012, la alegerile parlamentare, Eugen Teodorovici avea ca promisiune centrală construirea autostrăzii Ploiești-Buzău. Îmi aduc aminte cu cât entuziasm tovărășesc prezenta ziarul Șansa, minunile domnului Teodorovici. Era urmărit totul pas cu pas. Eram informați când e încropit dosarul, când e luat de pe birou, când e pus în genată, când e depus.

Atât de intens a fost prezentată marea realizare, încât eram convins că autostrada există astăzi.

Tocmai am aflat că …nu există și urmează să fie realizată de …PNL Buzău. Probabil, candidatul la Senat al PNL se gândește că dacă Teodorovici a avut succes și a ajuns senator de Buzău promițând construirea autostrăzii Ploiești-Buzău, are noroc și el.

Aceasta ar fi prima ipoteză pentru care se reîncălzește gogoașa.

A doua ar fi că PSD-ul le-a dat toate aceste teme false juniorilor aflați azi în PNL, pentru a-i ajuta să se bată singuri; și reușesc!

Văd zilnic propaganda eficientă purtată de PSD din piețe, din fața școlilor, din mijlocul șantierelor locale.

În contextul epidemiologic actual, al crizei locurilor de muncă, al gestionării deficitare a sistemului sanitar, al viitoarelor restricții de deplasare, fix de autostrada Ploiești-Buzău este interesat electoratul.

Dacă mai adoptă și proiectul de suflet al lui Ciolacu, pușcăria de la Măgura, sigur, PNL -ul va avea succesul electoral asigurat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să-ți placă și