Urmașii lui Jules Vernes la Buzău

Pregătiți-vă bagajele toți! Se deschide stațiunea Chiojdiu!

PNL Buzău, după ce a deschis prima universitate la Buzău, acum mai dă o lovitură: prima stațiune la Chiojdui!

Așa afirma în direct candidatul la Senat, PV.

Chiar dacă în spital se moare pentru că nu au suficiente paturi și ventilatoare, chiar dacă sunt elevi care nu au tablete, internet, lumină, etc., chiar dacă industria turismului e în prăpastie, PNL-iști Buzoieni promit că la Chiojdiu, în următorii ani, se va naște o stațiune de renume mondial.

Sigur, zona este cu elemente de pitoresc, are nume sonor,  dar infrastructura e proastă și nimic din ce s-ar putea constitui în obiectiv turistic cu adevărat nu există. Însă, în stilul cel mai lingușitor, candidatul PV de la Senat, precum un Bobu de altă dată, i-a adus o adulație șefului de partid, care se prezintă că este din zonă. Suna Chiojdiu precum Scorniceștiul, în vorbele lingușitorului candidat. Evident, tehnica laudei o a exersat-o la PSD, așa că e capabil de orice fantasmagorie.

Nu am auzit atâtea năluci de campanie, ca în această campanie electorală de la PNL, niciodată.

Sunt  rupți de realitate? Nu au idei? Nu-i ascultă cei desemnați de București, în capul listei, pe cei care au dat deja, cu oarecare succes, bătălii electorale? Nu au consiliere? Nu se pricep? O fac intenționat să arate tutor că nu sunt de votat? Le este frică de Ciolacu să abordeze alte teme? Au candidați puși să risipească speranța că ca PNL poate face ceva pentru țară? Sunt imaturi? Sau pur și simplu și-au făcut programul electoral după Jules Vernes?!

Măcar de ar fi vinovat Jules Vernes….

Apropos…nu uitați de pârtia de schi de la Nehoiu! Este promisiune veche a PNL! Poat. Dacă tot nu veți lua cine știe ce voturi ( îmi este greu să cred că așteptați să fiți și votați cu așa campanie!), măcar să rămâneți în memorie cu cele mai ….mirobolante promisiuni.

PS: Nu ignorați Calvini! Așa cai pe palate nu are nici Trump!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să-ți placă și