Cont prezidențial incendiat

Rar mi-a fost dat să văd atâtea comentarii negative la adresa unui politician. Klaus Iohannis începe să-l depășească pe Băsescu. Motivul principal este apropierea de un PNL pesedizat. Practic, PNL nu este decât un strop liberal, în rest marea roșie.

Nu am stat să analizez situația în țară, dar văd ceea ce se întâmplă la Buzău. Indivizi care pe zi ce trece se dovedesc a fi tot mai contestați și contestabili. Dacă până ieri știam cam ce-i poate piele candidatului PNL de la Senat, constat că nici președintele filialei Buzău nu e mai breaz. Sforar mărunt, fără viziune, instigator laș, fără direcție ideologică sau culturală,  îți dă sentimentul unei trufii juvenile, de jucător pe maidan, fericit că ar putea face regulile.

Dar să revenim la adevărata piatră de moară de pe gâtul PNL, patronul de la Șansa.

Povestea cu terenul de peste 1 milion de euro al patronului de la Sansa, un teren, situat în spatele cimitirului Dumbrava, care are pe el niște maghernițe – luat pe nimic de la stat și vândut tot la stat cu peste 1 milion de euro -, este cruntă. Distruge definitiv încrederea buzoienilor în PNL! Da, citiți bine! 1 milion din banii munciți de către buzoieni au intrat în buzunarul acestui personaj extrem de controversat. De ce au dat cei de la Consiliu Județean atât de mult pe un teren pe o fundătură de cimitir? De ce l-au cumpărat atâta vreme cât tot ei l-au dat? Taxă de protecție împotriva atacurilor din presă! Doar nu doreau să fie înjurați cum sunt eu de servii acestui mogul!

Se întrebă buzoienii unde sunt șoselele, școlile,  de ce nu avem un spital bun, de ce nu avem ventilatoare, de ce e atâta sărăcie? Aici este răspunsul! Șansa lui, neșansa celorlalți!

PNL, partidul pentru care mulți români au votat – în special la prezidențiale -, așa candidați are. De aceea Klaus Iohannis devine pe zi ce trece inamicul public numărul 1. Eu, însumi, l-am votat și am criticat aspru PSD-ul pentru toate nemerniciile făcute. În acest timp, patronul de la Șansa stătea la masă cu Ciolacu.

Astăzi stă la masa PNL! E coleg de partid cu …Președintele, motiv pentru care regret votul dat pentru Klaus Iohannis. Regret pentru că realizez astăzi că și…Ciolacu tot cu …Iohannis a votat. Eu am votat cu speranță că se va schimba ceva în bine, că vom avea o clasă politică mai bună, Ciolacu pentru a scăpa de Dăncilă. Și uite așa, doar eu am fost păcălit. Iohannis nu doar că s-a dovedit lipsit de interes față de armata de susținători ai săi, ci s-a aliat, fără perdea, cu dușmanii celor care l-au votat.

Țara trăiește o mare dezamăgire. Înainte mai exista o speranță. S-a năruit, iar oamenii au incendiat contul oficial de Facebook al Președintelui cu mesaje de o duritate extremă.

Sete mare de dreptate!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să-ți placă și