Prima “impachetare” a lui George Simion

Venit pe calul in sudori al războiului contra sistemului, George Simion a descălecat la sediul firmei lui Dancu, considerat un apropiat al Serviciilor.
Un fotograf de la gândul.ro se afla la tanc și, evident, a făcut o poza in care Dancu îl privea …. condescendent pe tânărul șef de partid, care declara ca-i va devora pe toți politicienii care de 30 de ani  viclenesc poporul.
Politica românească are doar vulpi. Simion s-a dat leu. Dancu i-a anulat aerele de leu și l-a scos in lumina blițului ca pe o alta vulpe.
Nimeni nu știe ce poate face pentru țara, dar a fost votat pentru ca a dat impresia ca nu se va amesteca cu pleava conducătoare de acum. Un cec in alb.
Simion însă s-a dovedit ușor de împachetat. Lipsa de experimenta sau de identitate proprie?
Sigur, putea purta orice tip de negocieri. Dar transparent. Ce înțeleg membrii lui de partid? Ca sunt admise negocierile directe, individuale. PSD-ul și-a atins scopul. A contribuit la …solidificarea lipsei de …omogenitate a partidului lui Simion.
Pe deasupra, Simion trebuia sa spună primul cum au stat lucrurile. Dar a făcut-o Dancu. A făcut-o …părintește, spunând ca-l știe pe Simion de când era …mic ( student).
Șovăitor a fost Simion și când a răspuns la întrebările despre întâlnire. A fost mai cinstit decât Ciolacu, dar insuficient de sincer pentru o societate care e sătulă de jocuri de culise.
Ce putea face firma lui Vasile Dancu pentru partidul lui Simion?

Raspunsurile “diplomatice”” ale lui Simion referitoare la aceasta întâlnire și afirmația ca l-au sunat și alții…nu sunt note de leu, ci tot de vulpe.

1 comments
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să-ți placă și