Cu EBA Ciolacu și-a cumpărat tăcerea lui tăticu

Nu spun o noutate că orice apariție a lui Ciolacu pe la televizor este sursă de umor. Prostiile debitate curg, erorile gramaticale sunt regulă, scăpările comportamentale sunt semnul zonei gri, fără educație, de unde vine personajul.

Băiatul dute-vino , învățat sa facă sluji de când e mic, face în continuare. Nu-i scapă nimic din ceea ce poate să-l ajute să ducă o viață mai ușoară, acolo sus, unde îi este greu să facă față în timp real lucrurilor, să se sincronizeze cu prezentul.

Aparițiile lui sunt din altă lume, nu sunt doar demodate, sunt defazate, greoaie, ca niște scule rusești.

Deși nu are moment în care să iasă onorabil, insistă. Insistă să apară să nu se lepede de el Cotroceniul, unde a predat demult partidul.

Pentru liniștea lui s-a plecat puțintel și lui Băsescu. Marinarul e iute la minte și la vorbă iar o întâlnire cu Ciolacu e spulberătoare. Motiv suficient pentru a o lua pe EBA la PSD sau cel puțin cu PSD -ul. I-a dat și ei o pâine de expert la Parlament. Cu Marcel a avut succesuri.

Și uite așa, condamnată în prima instanță cum e, …așa cum mai e, fiica celui care a tăiat salariile, etc. a fost luată la sânul lui Marcel – prin interpuși, evident, că el doar așa lucrează -, pentru a-l împiedica pe tătucu Traian să-i pună etichete cuvenite.

Deci așa se face politică la PSD. Împăcarea tuturor pe banii poporului. Mă întreb cât îi va lua grijuliului Marcel să găsească și pentru Udrea o slujbuliță, că doar se cunosc bine.

Răbdare, că pentru confortul lui de politician gângav ne mai aduce câteva guri la masa bugetară pe care noi o plătim.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să-ți placă și