Concursul la Casele de Sănătate un succes dar și o prelungire a agoniei și mizeriei

Am văzut postarea fostului ministru Vlad Voiculescu. Prezenta concursul de ocupare a posturilor de director la Casele de Sănătate ca fiind unul pe bune. Am toate motivele să cred că așa a fost. Faptul că nu s-au prezentat Anghel și Grigore de la Buzău, a fost semn clar că nu era momentul pentru ele, că nu e cu subiecte date înainte.

Un alt argument pentru care cred că a fost corect examenul este experiența precedentului din învățământ. Guvernul Cioloș a organizat singurul concurs pe bune pentru ocuparea posturilor din învățământ. A dat stabilitate sistemului și credibilitate celor care au ocupat timp de 4 ani posturile. Au venit pesediștii după și au stricat totul, dar directorii care au trecut examenul atunci, în vremea lui Cioloș, puteau să se numească directori.

Totuși, în cazul directorilor de școli a mai fost o măsură bună: nu participai la concurs nu mai ocupai postul!

Acum, la Casele de Asigurări, de ce nu este așa!? Cum este posibili să fii director fără să fi trecut prin concurs? Până la momentul desfășurării concursului, era scuzabil. Te-au numit frații politici să le faci treaba, dar după….

Așa că …domnule Voiculescu, poate nu se va prelungi agonia, iar prin agonie înțeleg ocuparea posturilor de conducere de către interimari care fug de concursul pe care instituția superioară l-a organizat.

E momentul să măturați tot ce nu s-a prezentat la concurs, dar are funcție de conducere în Casele de Sănătate. Fiți sigur că ei i-au timorat și pe alții din instituție, determinându-i să nu se prezinte. Să te pui cu …șeful care are sprijin politic ca apoi să nu mai ai viață pe acolo….când tu ai credite și familie de întreținut….

Nu știu la alții cum e, dar la Buzău conduce hoția și prostia!

La Buzău, nu e director prin concurs, ci unul chiar fără capacitatea de înțelegere a aspectelor banale din funcționarea sistemului. Sub el mișună fugara de la concurs – Anghel Simona -, plină de păcate penale.

Acum să-i vedem pe USEREPLUS! Vor încălca cutumele locale și vor numi alți oameni, pe bune, până la concurs, sau se vor strădui să organizeze concursuri serioase, care presupun o perioadă lungă până la ocuparea posturilor, iar în acest timp viermii transpartinici  – Anghel a fost PSD, acum e PNL! -vor continua să colcăie în creierul sistemului?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să-ți placă și