Suratele noastre Uzbekistan si Tajikistan petrec de Revelion ca la Buzau

Toata vara nebunie. Buzoianu trebuia pus in lat si dus la vot, Trebuia Tintestiul facut mare. Lovitura pentru primarul care se crede Zeu si leviteza a fost puternica. Dupa ce s-a declarat cel mai votat a constatat ca, pe …persoana fizica …e greu. A fost primul semn al picajului si o vreme parca a revenit la rezonabilitate. Au mai tacut trompetele din presa platite din banii buzoienilor. Aici e paradoxul politicii de propaganda. Oamenii platresc sa fie mintiti.

Cand credeam ca ratacirea dansanta s-a terminat – alte visuri de nopate puse pe strzazi ziua contiuna -, a aparut petrecerea de Revelion, Bani multi. Propaganda multa. Pericol mare. Absur total. Cum este posibil ca in primaria Buzau sa nu poti intra fara certificat verde, iar la petrecere sa fii invitat fara certificat verde, prin reclame radio, tv, etc.?

E posibil, e Buzaul actual.

Surzit de decibelii care curg fara certificat de poloare fonica prin termopanul casei, m-am apucat sa citesc presa externa, de altfel un obicei mai vechi si constant. Eram curios sa vad ce se mai intampla si cum este Anul Nou intampinat. Precautie. Cetatenii sunt protejati de autoritati. Nimic inutil nu este creat pentru a distrage atentia de la protejarea sanatatii. Nimic ca la Buzau. Chiar daca unii ar crede altceva, chiar si Piata Rosie e goala. Popularitatea nu se mai castiga asa nicaieri. Ba ….pardon! Buzaul nu e singur. Am gasit critici severe in presa rusa la adresa celor din Uzbechistan si Tajikistan. Doar acolo s-au gasit sa dea petreceri sfidand nevoia de singuranta sanitara a populatiei. Asadar ….nu suntem singuri. Mai sunt ca noi …..Avem motive sa petrecem cu primarul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să-ți placă și