Masca lui Dincu

Alexandru Rafila pare mai mult comentator decât ministrul se la sănătate. Astăzi auzeam cu câtă delicatețe în glas rostea despre numărul persoanelor decedate și infectate. Părea o normalitate și oarecum o victorie față de valul trecut, dar o victorie pe care ținea să spună că va fi anulată în zilele ce vor urma. Cazuri noi, nu?! Vine valul!

Intrând în pielea personajului un jurnalist l-a întrebat pe profesorul universitar Rafila dacă masca purtată de Dîncu este conformă. Ministrul a răspuns că ...pare a fi din material textil…după cum arată …

Nu știu din ce era făcută masca lui Dincu, însă românii au văzut din ce în ce mai clar că măștile din față astăzi vin de prin zone umbroase. Sun sau nu doar pioni, vedem, așa cum rămâne de văzut ce se va întâmpla cu Rafila.

Alexandru Rafila a fost prezentat de diversionistul Ciolacu ca fiind viitorul candidat la Președinție Evident, nu a gândit niciodată așa. Se vrea pe sine candidat, eventual așezat de Parlament în funcție, sau…se gândește cu jind la finala Iliescu_Vadim… Doar că…el nu e Iliescu și nici Simion Vadim.

Cât despre Rafila, nu e mai puțin abil ….iar pe deasupra știe și carte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să-ți placă și