50 de milioane de euro plătesc românii să fie mințiți

Statul e a lui. România este luată pe persoană fizică. Țara trăiește experiementul Buzău. Cum este exprimentul Buzău? Veniți și vedeți! Sărăcie, îmbătrînire, subdezvoltare. Totul este aici în urmă cu zeci de ani față de mai toate oareșele din România, care vor să spună ceva prezentului și istoriei. Buzăul plătește prețul minciunii.

Acum România este supusă acestui experiment prin prezența lui Ciolacu în politica mare. Te apucă groaza și rușinea când te gândești că ai dat-o pe Udrea, iar acum pe Ciolacu.

De ce este Buzăul așa și de ce riscă să fie toată România? Pentru că un combinator, cu experiență de bișnițar marunt și jucătător de alba-neagrea pe trenul Nehoiașu, nu va putea niciodată să gândească dincolo de apucturile mărunte. Să conduci o țară este mai mult decât să o minți sau să o împarți cu frații și fârtații.

Ei bine, Buzăul este ținut în minciună de zeci de ani, iar presa a reprezentat și reprezintă una din formele de manipulare. De fapt presă nu există. Ziariștii locali sunt doar butoane ale puterii locale. De la plata la plic, au trecut la plata prin tot felul de suveici. De aceea nu scriu niciodată nimic, iar lauda la adresa puterii locale este deșănțată. Minciuna este colosală. Realitatea e sumbră.

Deprins cu aceste practici, Ciolacu le aplică și la București. Nu are nimic de spus, iar ceea ce spune este minor și chinuit. Cu toate acestea, aleargă din post în post să ia fața și plătește cu nemiluita bani pentru pentru a fi întrebat ce dorește, pentru a primi întrebările și pentru a nu fi primiți alții la posturile respective.

Toată distracția aceasta îi costă pe români 50 de milioane de euro. Realizați? 50 de milioane de euro! Repet, 50 de milioane de euro să fie promovat un personaj incult și tenebros.

Câte spitale, școli, case pentru săraci, drumuri și orice am dori să construim cu 50 de milioane de euro?! Sigur, se pot face multe. Însă amorul propriu al lui Ciolacu costă. Noi, românii, trebuie să-l vedem pe cel care se crede geniul șmecheriei – vorba cântecului…dacă ar fi o zi președinte ne-ar amaneta pe toți și …nu ne-am prinde – și să plătim din munca noastră 50 de milioane de euro.

Evident, dacă ar fi avut ceva de spus, l-ar fi chemat canalele media. Dar cum nu are, plătește. Plătește de la noi ca să pocească limba românilor. Ne minte pe banii noștri și, pe deasupra, când trebuie să dea socoteală pentru modul în care a cheltuit fondurile publice, calcă sub tălpi inclusiv hotărârile instanțelor de judecată.

Centul de Inovare Publică, așa cum susține Ovidiu Voicu, a câștigat în primă instanță procesle cu toate partidele care primesc suvenție de la stat. Ciolacu, însă, a refuzat să facă public unde se duc banii. A obstrucționat astfel posibilitatea românilor de a ști de ce un post sau altul îi cântă osanale sau îl invită, de ce îi atacă adversarii și de ce îi laudă prietenii.

50 de milioane! Acesta este prețul pe care-l plătim să fim mințiți!

1 comments
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să-ți placă și