Lăsați facturile, vine războiul!

Cam acesta este mesajul transmis obsesiv de către toate televiziunile plătite, în special, de PSD. Românii nu sunt săraci, pe cât sunt considerați săraci la minte de către clasa politică actuală. Cum poate fi interpretată manipularea continuă la care sunt supuși?!

Îmi amintesc, în anii 90, era un călugăr care predica despre pericolul televizorului. Visarion Iugulescu considera televizorul unealta satanei și îndemna la îndepărtarea lui din case.

Eram anul întâi la Seminar. Am ascultat predica și nu i-am dat deloc dreptate. Ba chiar mi s-a părut mesajul demn de Evul Mediu. Ei bine, m-am înșelat. Avea și are dreptate. La rândul meu, am renunțat la televizorul de acasă de mai bine de 10 ani. Nimeni în casă nu întreabă de ce nu avem. Acum, când văd un televizor, am impresia întoarcerii în Evul Mediu. Mi se pare un instrument desuet, chiar murdar.

Oameni buni, când văd câți bani dau partidele ca televiziunile să mintă, realizez că un televizor în casă macină timpul, nervii și, pe deasupra, te dezinformează.

În toată presa rusă și în orice dialog cu un rus nu găsești atâta război cât găsești pe micile noastre ecrane. Aud omeni vorbind despre ceea ce au văzut pe la România TV ( ce glumă, România TV ) și realizez că sunt isterizați, sunt îngrijorați de imineța războiului.

Dacă rușii aveau un RTV … aflau și ei că trebuie să facă un război.

Din păcate, atenția românilor este orientată către o temă falsă, pentru a nu vedea cum sunt escrocați de prețurile la energie și gaze.

80% din producția de energie aparține statului și totuși statul se face că se luptă cu prețurile. Directorii companiilor producătoare sunt numiți de partidele politice, de 30 de ani și acum se fac că nu știu de unde vine dezastrul?

Unde este inamicul românilor? Peste graniță, la ruși, sau în țară, la putere?!

În țară, la putere. Aici sunt dușmanii românilor, cei care i-au manipulat și i-au mințit pe oameni de 30 de ani. Ei au adus sistemele aproape de colaps, iar acum îi manipulează pe români prin televiziuni.

Deci, nu vă uitați cu ocheanul peste graniță să vedeți venind trupe inamice. Priviți în sufragerie, bucătărie, hol și baie, unde sunt televizoare. Acolo sunt inamicii românilor. Puneți mâna pe telecomandă și-i opriți. După câteva zile de abstinență veți vedea realitatea. Războiul nu vine. Ar fi o …neghiobie geopolitică. Însă facturile vin și vin și vin, și chiar dacă în coaliția de guvernare este câte unul care își sponsorizează pagina de facebook – adică îi trimite bani lui Zukemberg – pentru a ne spune că el, doar el, va opri sarabanda prețurilor la energie, pentru că doar el e capabil, în timp cei colegii lui nu pot, facturile vin și o dată cu ele vine și anularea libertății.

Când ești presat de costul utilităților nu mai poți acționa liber, nu ai curajul să-ți faci planuri de viitor, nu ai bani să investești în copii, nu ai bani să te plimbi, nu ai curaj să te revolți, să nu-ți pierzi locul de muncă.

Deci, războiul nu vine, dar facturile vin și în loc să se ocupe de stingerea lor, politicienii plătesc tot din banii noștri televiziunile să ne țină blocați, cu ochii departe de realitate și să zicem …factura ca factura …Doamne ferește de război!

Dumnezeu să ne ferească de război, iar noi să ne ferim de minciuna zilnică deversată prin tot felul de canale media!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să-ți placă și