Eu, Doamna, Eu! Puțin prin lumea lui Gigel și Marcel

Pac …la războiu! Scuze, pac la Facebook! Pac, bani în buzunarul Facebook!

Românul trebuie să înghită și poate, mai sunt români care înghit pe nemestecate, fără dinții conștiinței, postările sponsorizate ( adică plătite de la bugetul de stat), ale lui Ciolacu, la Facebook.

Ieri, când toată suflarea asculta cântece patriotice, iar internetul era plin de imagini cu George Simion împroșcat cu cerneală, Marcel, din dragoste pentru poporul român, arunca ceva paralele bune în contul celor de la Facebook. S-a gândit aparatul de propagandă al lui Marcel că lumea e mai liberă, mai veselă, mai unită, că doar e 24 Ianuarie, ziua Unirii de Bază, așa cum îi place să o numească Patriarhul Daniel, pentru a evita denumirea Mica Unire.

Ei bine, după ce a dat mână cu mână cu cei pe care îi considera dușmanii săi pe vecie, Marcel a pus o postare în care anunța că el și doar el, că ei și doar ei, reduc prețul la electricitate și gaze. Ei și doar ei, iar consoarta pe care și-au luat-o, sau consortul, nu sunt în stare și nu țin cu poporul.

Frumoasă coaliție. Una două începe lauda de sine si pâra la popor. Eu Doamna, Eu! Ca la grădiniță. Ca între epopeicul Gigel și veselul Marcel. Pe Gigel l-am avut coleg la grădiniță și exact așa făcea.

Revenind la salvatorul nației iscusitul Marcel,  nu mai fac istoricul tuturor numirilor politice de la Electrica și de la celelalte antreprize și instituții ale statului responsabile cu producerea de energie. Și Azorică, din curte, are carnet de partid să poată lucra sau conduce instituțiile respective.

Trag, totuși, niște concluzii:

  1. De ziua Unirii PSD sponsorizează o postare – mai scurt  plătește din buzunarul românilor o sponsorizare la Facebook să spună că, pe viitor, cândva, facturile vor scădea ( evident, vine primăvara, vine căldura, se mărește ziua, dar boborul trebuie să știe că de la Marcel vin toate)
  2. Un om cinstit nu are nevoie dă se laude pe sine, pentru că dacă îți faci treaba, omul vede că nu-i bizon și apreciază politicile inteligente; dar dacă e doar gura de tine, mai bagi un ban la Facebook.
  3. Frumoasă coaliție și fidelă colaborare are PSD -ul cu PNL -ul.
  4. Acești lideri de la PSD nu au nici în clin nici în mânecă cu istoria poporului român (ar fi frumos să vedem notele lui Marcel la Istorie) și cu ideea de unitate. Dezbină chiar și în ziua unirii. Clasa politică actuală este la popul opus celei care a făcut unirea și ne-a dat prilej de sărbătoare, pe 24 Ianuarie.
  5. Tot ce-i pesedist nu piere, iar Marcel reprezintă imaginea decadentă a unui partid care pe la bază o mai avea și oameni serioși, dar vârful e culcat.                                                      Să ne bazăm pe noi, dragi români! Așa au făcut-o înaintașii noștri și ne-au lăsat o țară, nu …o poleială de țară. La mulți ani dragi, români!
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să-ți placă și