AUR, meci amical la Buzău

Ieri seară, pe platoul Dacia, după înserat, a descins autocarul AUR. Steaguri, muzică, dar și curioși – Adrian Mocanu – a dat roată binișor pe lângă mulțime. Nici Poliția nu a lipsit. Locali, județeni, au rulat permanent.

Mulțimea? Oameni de vârsta a III-a, în general. Dacă nu i-aș fi cunoscut pe câțiva care anunțau evenimentul, aș fi crezut că sunt detașați de la PSD. PSD -ul local are un pluton de ajutor pentru toate partidele. Erau, însă, mulți foști PRM – iști și foști militari, oameni care chiar au venit din convingere și s-au înscris în partid din convingeri patriotice. Un unchi al meu este cea mai bună dovadă. De fapt, aici este diferența între PSD și AUR, faptul că ultimii chiar mai cred în ceva, îmi spunea.

În rest, meci amical. Pace. Fără deranj la Buzău. În primăria Buzău luminile erau stinse. S-a marcat un moment, fără deranj, ceea ce a născut discuții, de genul:

– Ăștia sunt frați, că nu se prea împung…

– E aiurea, rămân la 2% dacă fac și ei blat …

– Nuuu, Simion e strateg, ne vrea doi dușmani deodată. Electoratul PSD se transferă natural. Nu are rost să-i atace….

Închei aici transmisiunea de la ….distanță. Dacă a fost sau nu așa, dacă e sau nu așa, sau dacă va fi sau nu ceva, timpul ne va spune.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să-ți placă și