Timișoara și hăitașii

Haideți băieții!. Mai faceți o revoluție! Evident, nu împotriva sistemului care nu a acceptat punctul 8 de la Timișoara, care ne-ar fi scăpat de comuniștii care conduc și astăzi, ci împotriva primarului.

Au fost incitați timișorenii, de cei care se pricep cel mai bine la diversiuni și incitare la ură. Ciolacu și ai lui și-ar fi dorit o invazie în primărie. Dar, oamenii au tăcut și au îndurat, pentru că știu că nu e vina primarului decât în măsura în care el există acum și acolo, fiind la primul mandat, ci a lipsei de investiții în statul mitei electorale.

Timișorenii au fost răbdători, așa cum buzoienii au fost răbdători când au rămas fără căldură în case și școli.

Am un ajutor care îmi este tare drag, un fost tâmplar, care are 80 de ani. Nu-i dau numele, deși nu cred că s-ar supăra.

Când l-a lăsat primăria Buzău fără căldură, nu înjura, că nu se cuvenea să o facă în fața mea, dar nici gânduri bune nu avea. A trebuit să se strângă la alte cheltuieli, a făcut un credit și-a cumpărat centrală și are căldură. Are pentru că scos bani din buzunar, nu pentru că i-a dat primarul căldură.

Situația în care a fost, totuși l-a marcat. Pe la ultimul vot a cam evitat să meargă, pentru că a înțeles bine cum stau treburile la Buzău. Vor face oare și timișorenii cu Fritz la fel?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să-ți placă și