Ghiciți ce specialist a mai numit Marcel?

La Buzău nu prea există partide. Apare unul nou, devine satelit al PSD. Este imediat colonizat de către cei trimiși de la PSD, cu bani și cu făgăduințe cu tot, că vor lupta până la unul, contra Ciumei.

Așa sunt ținute partidele ocupate, iar votantul, indiferent ce votează tot același partid votează.

După alegeri, se face regruparea. Înfrânții, sunt luați la masă învingătorilor. Ei deja sunt specialiști în servirea Șefului și vor asculta de el, iar el va avea controlul instituției unde-i va desemna, așa cum a avut controlul partidului advers. De ce se fac toate așa? Pentru menținerea accesului la banii publici și pentru a controla instituțiile.

Evident, după multe alte investiții locale, Ciolacu a devenit interesat de terenuri, Nu de multă vreme îmi povestea cineva că nu s-a înțeles cu Miță Ciolacu – nepotul prin care Ciolacu lucrează cu primarii și cu piața – asupra a câteva sute de hectare. Nu a mai pus la milionul și juma de euro ceva, că ar fi devenit proprietar la Poșta Câlnău.

Ei bine, dacă nu a iești acolo treaba, de ce nu ar ieși la Agenția Domeniului Statului?  Vedem. Primul pas a fost făcut. A numit un …specialist, așa cum a promis. Cine este specialistul?

– fost consilier al lui Ion Viorel

-fost consilier al lui Romeo Lungu

-fost consilier al lui Felix Rache

-fost consilier al primarului de la Ziduri

Puteți dezlega ghicitoarea sau mai e nevoie și de alte date?

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să-ți placă și