Pe sub poalele lui Zelenski

Am văzut poze de la marea descindere a delegației române în Ucraina. Dacă Ciucă mai avea ceva de spus despre ceea ce este acolo, lui Ciolacu poporul ar trebui să-i impute banii pentru deplasare. Cum s-a dus așa a venit.  Doar pentru români imaginea nu poate fi la fel. Fiți siguri că Zelenski știa pe cine a avut în față, pentru că pe canale de securitate și diplomatice întâlnirile sunt pregătite. A plecat din România repetentul clasei să ne reprezinte la olimpiadă. Vă dați seama ca nu i-a luat prea multe secunde președintelui ucrainian să-și confirme informațiile, ceea ce, pentru România, nu e tocmai o mândrie.

Dar nu despre calitatea delegației vreau să vă vorbesc, nici despre imagini cu blocuri avariate, pentru că în Buzău, unde Ciolacu decide, sunt destule blocuri în fața cărora se putea poza și efectul era similar, ci despre cum se ascunde Ciolacu în spatele lui Zelenski.

Putea să-l bată pe umăr pe micuțul ucrainian și să-i spună: bătrâne, m-ai dat momeală pentru credulii din România, pe care eu vreau să-i fac să creadă că de războiul vostru ține totul.

Toate crizele și toată hoția sunt puse pe seama războiului. Glumița aceea că Ciolacu se mira cât de distrus e totul când zbura spre Kiev, însă se afla încă pe teritoriul României, e reală. Au distrus fără bombe, din interior, România. Au împrumutat-o până la sclavie și au găsit vinovatul: războiul din Ucraina.

Amuzantă este poveste cu rolul României în reconstrucția Ucrainei. Când toata viața ta doar ai distrus, devii peste noapte re-constructor?!

Pe trecut nu mai pot da vina, pentru că trecutul sunt ei. Când va înceta războiul, mai au să dea vina pe viitor! Dar până atunci să știți că tot ceea ce se întâmplă rău e din vina războiului, iar ceea ce se face bun e meritul lor și doar al lor, nu al cetățenilor români.

Cât de de mare la trup Ciolacu tot caută să se pitească în spatele lui Zelenski, invocând războiul pentru dezastrul în care alunecă țara zilnic.

Crede și nu-ți bate mintea, vrea să spună Ciolacu zilnic, în presa gras plătită! Eu, care cunosc personajul, vă rog să nu credeți nimic din ce spune, pentru că vă costă scump.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să-ți placă și