Constituționalistul Ciolacu

După ce a rezolvat toate problemele sociale și economice al țării, de mai are puțin și ajunge toată România săraca cum e Buzăul, Ciolacu, vrea să ne modernizeze și Constituția. Nu mai are somn de grija românilor care au de toate dar nu au și ei o Constituție modernă, care ar trebuie să aibă va principal punct de cotitură alegerea președintelui țării de către Parlament.

Ați văzut cum au ales parlamentarii între Danieleț și Licu. De ce nu ar alege și președintele tot ei, că au mână bună, iar PSD – ul face propuneri de calitate. Amintesc iarăși de Licu.

Fără îndoială că Ciolacu se vrea președinte de stat, măcar și pentru aceea imunitate care l-ar feri de inevitabil. Fără îndoială că Ciolacu crede poporul naiv și vrea să-i mai dea o temă de discuție acum când arde cămașa pe el din cauza inflației și sărăciei. Fără îndoială că Ciolacu nu are curaj să se prezinte la un scrutin electoral corect, pentru că nu a candidat niciodată singur. Mereu a ajuns în poziții prin sforării și a cumpărat presa să nu-l arate așa cum e. Fără nicio îndoială că românii sunt prea deștepți să înghită șmecheria unui băiat de cartier. Da, am picat cu toții în plasa propriului vot. Pare că nu mai avem scăpare și ei controlează totul, iar următoarele alegeri sunt o formalitate. Eu cred că nu va fi așa. Nici măcar la Buzău nu va fi ce a fost. Românii sunt deștepți și chiar dacă par ușor de păcălit, istoria are lecții interesante de studiat.

Oricum, dacă prin absurd am ar ajunge Ciolacu să ne propună o schimbare de Constituție, înseamnă că  …a ajuns cap.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să-ți placă și