Cresc sumele către presă, crește sărăcia care trebuie astupată public

Citeam  în Europa Liberă că anul acesta PSD a dublat sumele pe care le plătește către presă, iar ele nu erau nici anul trecut prea mici. Vreo 8 milioane de euro, dacă-mi aduc bine aminte.

Ciolacu aplică tehnica Buzău în toată țara. Nu are limbaj, nu are pregătire și folosește banii noștri pentru a ține prima pagină. E important să-i blocheze pe toți cei care pot vorbi corect și coerent românește, pentru a nu se putea ca populația să facă diferența.

De la Ciolacu nu am așteptări mai mai mari și indiferent cât ar plăti, altfel decât este nu-l poate scote presa. Oricum nu-i poate cumpăra pe toți și nici nu poate cu bani să schimbe starea de spirit a oamenilor care trăiesc greul zilei, îl simt și nu pot fi aburiți.

Ciolacu are o carieră construită pe minciună, el însuși practicând acest sport în mod asiduu, după cum se știe. Mă așteptam de când a ajuns acolo să procedeze așa. Totuși, acum nu mai vorbim despre nevoia unui individ să-și ascundă vulnerabilitățile, ci despre drama unui popor care este mințit pe banii lui, pentru că banii folosiți de partide pentru cumpărarea presei sunt bani publici.

Ceea ce mă îngrijorează este faptul că nevoia aceasta de a plăti presa pentru a manipula populația, pentru a o dezinforma, vine din adâncirea crizei în care au aruncat țara.

Cu cât plătesc mai mult, cu atât gaura este mai mare! Unde vom ajunge așa?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să-ți placă și