Inteligența financiară a primarului de Cluj și risipa primarului de la Buzău

Primarul Boc anunța că  în Cluj au intrat direct sau indirect 50 de milioane de euro, ca urmare a organizării festivalului Untold.

De ce nu ne anunță și primarul Toma cât a cheltuit cu petrecerile organizate din bani publici? De ce nu ne anunță cât a câștigat municipalitatea? De ce nu le spune primarul Toma buzoienilor: astăzi ascultați muzică pe banii voștri de atâta miliarde?!

Este o stupiditate să mărești taxele locale, să sufoci cu taxele de parcare, să al doilea preț la apă pe țară și cu banii colectați să organizezi niște petreceri pe care oamenii le gustă o seară sau două, însă nu le rezolvă problemele financiare.

În Cluj, comerțul local și serviciile au duduit. A fost un balon de oxigen pentru firme festivalul Untold, eveniment care nu a presupus cheltuieli publice de finanțare a evenimentului. E drept, nici sume din contracte nu s-au întors pe căi necinstite către autorități și nici clientela de partid  nu și-a trecut prin firmele proprii evenimentul.

Și ar mai fi ceva ce nu i-ar fi plăcut primarului Toma. Cei care au urcat pe scenă la Untold nu au dat dedicații primarului Boc. La Buzău este un festival de laude și fotografii ale vedetelor locale cu vedetele plătite de Primărie. Toată floarea cea vestită, de la consilieri locali, în sus fac poze de parcă ar plăti petrecerile din banii lor, iar numele primarului sună stresant în difuzare la fiecare cântare.

De aceea Buzăul nu e Cluj, pentru că la noi tot în jurul minciunii se aleargă! Credeți că atunci când dau cei de la Primărie o petrecere la Buzău nu se gândesc că mai sucesc mintea electoratului? Fiți siguri, că e singurul scop! Sau poate mai este unul…beneficiile financiare ale camarilei primarului, care câștigă din serviciile directe sau indirecte.

Necazul mare este că în timp ce la Buzău, după o băută cu muzică plătită de Primărie, a doua zi oamenii au același probleme financiare,  la Cluj au rămas 50 de milioane de euro care ajung în buzunarul clujenilor, direct sau indirect, bani veniți din alte părți decât din Cluj. Inteligent, nu?! Iar la Buzău cum s-ar chema?

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să-ți placă și