O soluție pentru completarea veniturilor profesorilor de istorie, geografie sau religie

Cineva, o cunoștință, s-a hotărât să viziteze Buzăul. Pasionat de călătorii culturale fiind, a încercat să contacteze un ghid turistic. Ghinion, nu a găsit nimic pe internet, În cele din urmă a luat-o prin cunoștințe. Nimic și de data aceasta.

Sigur, ghizi locali mai sunt, însă persoane care să ghideze o vizită în județ se pare că nu există. Autoritățile nu s-au îngrijit de acest aspect, cu toate că la Buzău ai ce vedea.

Nu fac acum un inventar al obiectivelor culturale și religioase care pot fi vizitate în județ, însă sunt destule, iar alături de atracțiile naturale, pot face din Buzău un loc pe cât de interesant pe atât de plăcut de vizitat.

Îmi amintesc că la geografie și istorie era mereu criză de posturi în învățământ. Rămâneau destui candidați fără catedre, pentru că sunt ore puține. De ce nu încercați ghidajul? Poate fi o formă bună de completare a veniturilor. Aveți încredere în istoria și geografia județului nostru și încercați. Sunt sigur că veți avea clienți. Ce să le arătați aveți. Afișați-vă serviciile pe internet și veți fi căutați, iar dacă aveți nevoie de promovare, o puteți face gratuit și pe paulnegoita.ro

Eu cred că este o activitate de viitor, o îndeletnicire frumoasă și un semn de apreciere a locului unde trăim cu toții.

 

1 comments
  1. Îmi pare rău că trebuie să repet. Știu că o fac și acum în zadar: Din 1999 am făcut continuu calcule de eficiență pentru școala românească. Pentru a câștiga mai mult profesorii nu trebuie să facă miting și să ceară bani, ci să demonstreze cu creionul în mână câți bani ar rămâne sistemului de învățământ preuniversitar dacă acesta s-a reforma potrivite schemei pe care am dat-o de nenumărate ori personajelor oficiale, inclusiv președintelui. Nu cred că a socotot vreunul. Vă pot spune cu siguranță că actualele salarii pot fi mărite cu 50% fără ca să se cerară bani. CU BANII DIN SISTEM CARE SE CHELTUESC ACUM AIUREA..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să-ți placă și